Ongelukje of toch liever een andere kleur wand of vloer. Met het landelijke serviceprogramma bent u verzekerd van snelle service op locatie.

Via www.mijnblx.nl heeft u toegang tot uw persoonlijke BLX®-pagina en kunt u eenvoudig zaken wijzigen, bestellen of een serviceverzoek aanmaken.

De perfecte kleur

Kies de kleur de bij jou past en creëer jouw eigen unieke BLX®. Op Mijnblx.nl heb je de keuze uit maar liefst 70 unidecoren wandafwerking. Kies desgewenst voor verschillende kleuren wandafwerking.
Voor de vloerafwerking kun je eveneens kiezen uit een groot assortiment kleuren en materialen. En wil je na een tijdje weer eens iets anders? Geen probleem, login op Mijnblx.nl en maak een nieuwe combinatie.

Verlichting / elektriciteit

Standaard is iedere BLX® voorzien van voldoende stopcontacten* en een verlichtingselement aan het plafond. Desgewenst kunnen extra verlichtingselementen worden geplaatst. Via Mijnblx.nl heeft u de keuze uit een ruim assortiment armaturen, zo is er altijd een verlichtingselement dat past bij uw stijl.

* Het exacte aantal stopcontacten per BLX® is afhankelijk van de stroomvoorziening.

Comfort

De BLX® constructies zijn zelfdragend en worden los van elkaar geplaatst. Contactgeluid wordt hierdoor tot een minimum beperkt. Optioneel kan de BLX®  worden voorzien van vloer-, wand- en/of dakisolatie voor extra comfort.
Indien klimaatbeheersing niet centraal is geregeld kunnen de BLX® ruimten desgewenst worden ingericht met elektrische verwarmingselementen. Controle van de stroomvoorziening vooraf is noodzakelijk.

BLX® Interieur

Voor extra gebruiksgemak, ruimte en comfort is een compete lijn BLX® meubels ontworpen. De meubels zijn geoptimaliseerd voor gebruik in de BLX®, waardoor u optimaal gebruik maakt van de beperkte ruimte. Zo worden wandmeubels middels het geïntegreerde railsysteem eenvoudig aan de BLX® bevestigd.
De meubels zijn via Mijnblx.nl te bestellen in diverse kleuren en designs.