Als uw interieur goed moet zijn, dan kiest u voor Ideko Interieurbouw . Bouwen of verbouwen is een langdurig en intensief proces, waarbij vertrouwen een onmisbare bouwsteen is. Onze intentie is duidelijk; ‘Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent’. Bekijkt u onze referenties en lees de verhalen van andere tevreden klanten.

100% Maatwerk

Onze eigen tekenafdeling werkt uw ideeën nauwkeurig uit, waarna onze technische mensen zorgen voor de realisatie. Wij gaan voor maatwerk interieuroplossingen, oplossingen die uw droom vertalen naar de werkelijkheid zonder concessies te hoeven doen.

100% Duurzaam

Wij kiezen voor een leefbare toekomst en dus voor duurzame interieurbouw. Zo werken wij uitsluitend met duurzaam geproduceerde materialen en doen we er zelf alles aan om deze materialen zo duurzaam mogelijk te verwerken. Wij werken daarnaast enkel met gekwalificeerde mensen en volgen voor ons personeel de CAO van de meubelindustrie.

100% Tevreden

Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent. U bepaald dan ook wanneer uw project klaar is en wanneer u hiervoor van ons de factuur ontvangt. Na oplevering krijgt u van ons 5 jaar garantie, waarvan het eerste jaar zelfs onze unieke all inclusive garantie. Heeft u in het eerste jaar onverhoopt een ongelukje, dan wordt dit 100% kosteloos door ons hersteld.

Koninklijke branchevereniging voor Interieurbouw en Meubelindustrie

Wij zijn aangesloten bij het CBM de Koninklijke branchevereniging voor Interieurbouw en Meubelindustrie.

Meer informatie over het CBM vindt u op www.cbm.nl.

Expertisecentrum Meubel

Continue scholing van ons personeel en het opleiden van nieuwe personeel vinden wij belangrijk. Wij zijn dan ook lid van het Expertisecentrum Meubel.

Meer informatie over het Expertisecentrum Meubel vindt u op www.ecmeubel.nl.

Erkend leerbedrijf

Wij geloven in de toekomst van de Nederlandse Meubelindustrie en bieden studenten graag een kans om praktijkervaring op te doen binnen ons bedrijf. Hiervoor zijn wij geaccrediteerd door Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB).

Meer informatie over het SBB vindt u op www.s-bb.nl.